2023 Ifor Williams BV126 | Aanhangwagen | Gesloten aanhanger

Verkoopprijs Op aanvraag
Basis informatie
Referentie
VT283
Merk
Ifor Williams
Model
BV126
Gewicht
1.030 kg
Laadvermogen
2470 kg
Status
Op voorraad
Verkoopprijs
Op aanvraag

Ifor Williams BV126 Gesloten Aanhanger specificaties

Algemeen
1.030  kg
31-WGZ-1
2470
Nieuw
Rijwerk
2
Afmetingen
535  cm
230  cm
260  cm
417  cm
173  cm

Omschrijving

Lengte binnen tot in de punt: 417cm

Lengte recht stuk : 360cm

Zeer mooie functionele gesloten aanhangwagen van Ifor Williams. Deze aanhangwagen is aan de achterkant voorzien van een klep/deuren combinatie. In een handomdraai maakt u van de deuren een oprijklep, of andersom. Hierdoor is de wagen zeer veelzijdig. Ook is de wagen voorzien van een lichtdoorlatend dak. Hierdoor komt er veel daglicht naar binnen. De voorkant van de wagen loopt in een punt. Hierdoor word de rijwind "gebroken", wat het rijgedrag en het brandstofverbruik ten goede komt. Voorin hebben deze wagens een toegangsdeur. Ook het vermelden waard is de rijke standaarduitrusting. De wagens hebben standaard bijvoorbeeld al een reservewiel en een afsluitbare koppeling. Ook is de lage laadvloer het vermelden waard, slechts 45 cm. De bladvering zorgt er tot slot voor dat u zeer comfortabel rijdt!

 

Met een mooie rechte binnenruimte (wielen hinderen niet aan de binnenkant), is de binnenruimte optimaal te benutten. Het volume van deze serie gaat tot 14,38 m3.

 

Het populaire en innovatieve klep/deuren systeem werd verder geoptimaliseerd. De klep, met een verbeterd profiel, laat het gemakkelijk laden/lossen van rollend materiaal met kleine wielen toe, en dit met minimale weerstand.

Eventuele opties:

- Vastzetstang

- Sjorbanden

Vergelijkbare gesloten aanhangers

Nieuw en tweedehands
Ruim assortiment
Eigen werkplaats