2020 Tohaco MA235/3917 Machinetransporter | Aanhangwagen | Machinetransporter

Verkoopprijs € 8.000,00 Excl. BTW
Basis informatie
Referentie
VT489
Merk
Tohaco
Model
MA235/3917 Machinetransporter
Kenteken
07-WS-HD
Gewicht
700 kg
Laadvermogen
2800 kg
Status
Op voorraad
Verkoopprijs
€ 8.000,00  Exclusief BTW

Tohaco MA235/3917 Machinetransporter Machinetransporter specificaties

Algemeen
Gebruikt
Rijwerk
368  cm
2
Staal
195/50R13C   
Afmetingen
5.370  mm
2.280  mm
340  mm
3.970  mm
340  cm
1.700  mm
Gewicht
2800  kg
700  kg
3500  kg

Omschrijving

Deze Tohaco aanhangwagen is speciaal afgestemd voor palletvervoer en om machines zoals minigravers, loaders en hoogwerkers te vervoeren.  Doordat de laadvloer afzinkbaar is, ontstaat er een zeer geringe oprijhoek waardoor u iedere machine, palletwagen of rolcontainer probleemloos kunt laden en lossen. Door de onafhankelijke luchtvering en niveau regeling is deze machine transporter ook uitermate geschikt voor transport van kwetsbare lading. Dit alles zorgt voor een ongekend comfortabele aanhangwagen die voor nagenoeg iedere toepassing ingezet kan worden. 

 

De voordelen van een lucht geveerde Tohaco:

1) Super wegligging Het luchtveersysteem in combinatie met het lage zwaartepunt, en de speciaal aangepaste schokdempers, zorgt voor een betere wegligging en dat de aanhanger koersvaster wordt. De verbeterde wegligging zal de bandenslijtage verminderen. “Springen” op een slecht wegdek, zoals bij een niet geladen conventioneel geveerde aanhanger, behoort tot het verleden. Een proefrit zal u ervan overtuigen dat rijden met een lucht geveerde aanhangwagen een compleet andere dimensie krijgt.

2) Extreem laadgemak Met een druk op de knop is de laadvloer van de Tohaco afzinkbaar. De oprijhoek die ontstaat is minimaal (4 tot 5 graden), zodat laden van bijvoorbeeld werkmaterieel en machines met een geringe bodemvrijheid geen enkel probleem oplevert. Een palletwagen of rolcontainer kunt u moeiteloos laden en lossen. Doordat het gebruik van oprijplaten verleden tijd is heeft u minder ruimte nodig om te laden of te lossen. Met een druk op de knop wordt de laadvloer weer op de vaste rijhoogte gezet.

3) Niveauregeling Alle Tohaco aanhangwagens beschikken over niveau-regeling, variërend van handbediend tot een geavanceerd systeem wat zich automatisch aanpast aan het gewicht van uw lading. Deze elektronische regeling zorgt ervoor dat, onafhankelijk van het gewicht van de vracht, de aanhangwagen altijd de voorgeprogrammeerde rijhoogte heeft. Ook een gewichtsverschil in belading tussen links en rechts wordt gecorrigeerd. De constante rijhoogte heeft tevens een gunstige invloed op het brandstofverbruik van het trekkend voertuig.

Machinetransporters

De Ifor Williams dieplader serie is ontworpen voor het specifiek vervoeren van machines en is niet weg te denken bij gebruikers van graafmachines. ook vele verhuurbedrijven nemen maar al te graag de Ifor Williams diepladers op in hun gamma omwille van de onverwoestbare trailers en dit sinds de jaren 80! We bieden 3 verscheidene types aan: de GP, GX & GH. Laat ons adviseren welke machinetransporter het beste bij u past!

Vergelijkbare machinetransporters

Nieuw en tweedehands
Ruim assortiment
Eigen werkplaats