Over ons

Over Verkooyen Trailers

Verkooyen is sinds 1985 gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van minigravers en minishovels met daarbij de verkoop van nieuwe en gebruikte aanhangwagens. Sinds 2022 is Verkooyen officieel dealer van Ifor-Williams trailers. Op onze website ziet u direct ons aanbod, maar in onze showroom kunt u ook rustig rondkijken of er een geschikte aanhanger direct uit voorraad leverbaar is.

In onze showroom hebben we een groot assortiment aanhangwagens, machine-transporters en andere trailers.

 


Bedrijfswagens

Naast de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte aanhangwagens is Verkooyen Trailers ook actief in de verkoop van kleine en grote bedrijfswagens. Denk hierbij aan een bestelbus, oprijwagen, vrachtwagen of combinatie.

Service en kwaliteit

Dankzij onze eigen werkplaats kunnen wij u vrijwel altijd snel van dienst zijn. Bij ons staat service hoog in het vaandel. Wij zijn oplossingsgericht en proberen er ten alle tijden voor te zorgen dat uw trailer zo snel mogelijk weer ingezet kan worden. Duurt de reparatie langer dan u had gehoopt, dan hebben wij vrijwel altijd een vervangende aanhanger voor u ter beschikking.

Voor de reparatie en eventuele aanpassingen gebruiken wij alleen originele OEM Ifor-Williams onderdelen of van leveranciers van ten minste diezelfde kwaliteit. U bent dus verzekerd van de juiste kwaliteit onderdelen.

Locatie

De showroom en werkplaats van Verkooyen Trailers is gevestigd op het bedrijventerrein van Vessem nabij Eindhoven.. Gemakkelijk te bereiken via afslag nr.8 Oirschot op de A58 of afslag nr.30 op de A67.

Aanhanger kopen: nieuw of occasion?

Wilt u een aanhanger kopen in Brabant of online? Of bent u op zoek naar 1 adres waar u met al uw vragen op het gebied van aanhangwagens terecht kunt? Verkooyen Trailers staat voor u klaar met kwalitatieve transporters. Inmiddels kennen wij de markt erg goed. Wij helpen u graag om de juiste aanhangwagen te kiezen, of u nu geremde of ongeremde wagens zoekt. Ook bieden wij natuurlijk occasion aanhangwagens aan. U kunt trouwens ook bij ons terecht als u op zoek bent naar specifieke onderdelen of accessoires. Denkt u maar bijvoorbeeld aan loofrekken, een lier of aluminium opritten. Het staat u altijd vrij om te bellen of mailen met de vraag of wij iets verkopen wat u zoekt. Of kom gewoon langs onze showroom om eens rond te kijken of om persoonlijk advies te vragen!

Nieuw en tweedehands
Ruim assortiment
Eigen werkplaats